HAO Design Adds Wooden Slide And Swings To Family Home In Taiwan

0
1205

Taiwanese studio HAO Design and style set up a play region in the kitchen of this household house so the children could invest much more time with their mothers and fathers.

The Family Playground by HAO Design

HAO configured the room to suit a family members of 4 who wished to be closer with each other whilst at property.

The Family Playground by HAO Design

“Folks nowadays have such active lifestyles that time spent with each other with other family members has become far more treasured than ever,” explained the architects.

The Family Playground by HAO Design

“Our client’s biggest concern when arranging the interior decoration of their new property was to have a natural, open come to feel that would give inspiration for their children’s inventive pursuits,” they continued.

The Family Playground by HAO Design

The slide was created especially for the family’s little woman, and is accessed via a set of stairs that double up as a bookcase.

The Family Playground by HAO Design

A white-painted wooden wall with window-shaped cutouts creates a secluded playhouse spot, whilst a cushion-covered studying room is tucked beneath.


Related story: Slides, nets and drawbridges function in Townhouse B14 by XTH-Berlin


“The slide is the tiny girl’s very own specific room,” said the architects. “The moveable slide is built using mortice and tenon building so that it can be disassembled and reassembled very easily.”

The Family Playground by HAO Design

“This indicates that when the slide is not essential it can be taken apart and place away to improve the sum of space obtainable in the kitchen,” they continued.

The Family Playground by HAO Design

A swing hangs amongst the perform location and loved ones piano, and is surrounded by potted plants that reflect the parents’ keen curiosity in gardening.

The Family Playground by HAO Design

The kitchen acts as a “transitional area” in between the communal space and the rest of the house, and is full with practical storage programs and a green chalkboard wall.

The Family Playground by HAO Design

“Very carefully created storage spaces about the 4 sides of the kitchen make it straightforward for the family members to entry herbs and spices whenever they need to have them,” stated the architects. “The blackboard wall that is positioned on the appropriate-hand side as one enters the area serves as a message board for all the family members, and supplies the youngsters with a surface to sketch on.”

The Family Playground by HAO Design

Substantial ceilings inside of the kitchen have permitted a black steel storage rack to be hung over a white-tiled island. Acting as a “visual concentrate”, the cage-like storage method can also be used hold plants so that greenery extends from the perform location by means of to the principal area.

The Family Playground by HAO Design

Other architects that have installed kid-pleasant play areas inside of household houses contain Japanese studio Degree Architects, which utilized a slide to connect all floors of a three-storey house.

The Family Playground by HAO Design

German studio XTH-Berlin added doors that open like drawbridges, sloping floors that perform as slides and nets that cover holes in the floors to a city townhouse.

Photography is by Hey Cheese

The Family Playground by HAO DesignPlan – click for bigger picture


Connected story: Residence in Nakameguro by Degree Architects

House in Nakameguro by Level Architects

Japanese studio Level Architecs have completed a house in Tokyo, Japan, with a slide connecting all 3 floors. A lot more »

Much more slides:

Pin it |

Dezeen

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here